Bekännelser

Jag känner mig lite extra glad just nu.
Tycker det är sjukt onödigt när människor har fördomar om folk dom inte känner.
Jag älskar att se på skräckfilm men hatar att se det ensam.
Jag har blivit besatt av Pretty little liars.
Jag är nästan inte kittlig någonstans.
Jag vill börja använda mina vårkläder nu.
 

Sveriges Television

Hej på er! Kom hem för någon timma sen och nu är jag super trött, har sovit ca två h på snart 1,5 dygn. Har varit i stan i stort sett hela dagen med klassen. Vi åkte in runt 11 tiden och åt lunch bufé på Pizza Hut, det var gudomligt gott. Vi fick även tid till att gå i lite affärer innan det var dags att begé sig mot Sveriges Television. Vi fick gå runt och se hur allting fungerar, det var rätt spännande att se hur det funkar när dom filmar direkt sändning. Nu sitter jag här hemma och ska alldeles strax gå och lägga mig. Vi hörs mer imorgon! 

New in

 
Jeans - Gina Tricot  Shorts - H&M

Tillbaka till vardagen

 Några bilder från min instagram den senaste veckan, rebeccaaxlund heter jag där.
 
Hejhej! Jag har inte haft tid att uppdatera nånting alls den här veckan men samtidigt har det varit skönt att ta en paus från bloggen osv. Mitt sportlov har varit jätte bra, har lärt känna några nya ansikten vilket är jätte kul. Började helgen med att umgås lite hemma hos Benny, som ni kanske redan läst i inlägget nedanför. Sen dess har jag umgåtts med Jesper, Didrik, Dennis och Alexander varje dag. Vi har bowlat, sovit allihopa i en och samma säng, åkt till vega och druckit lite, jag har haft jätte kul. Ungefär så har mitt sportlov sett ut, men jag klagar inte! 
 
Nu har jag precis ätit middag med familjen och lyssnar på musik. Ska fortsätta med det jag har gjort hela dagen, dvs ligga i sängen och se på PLL. Imorgon börjar skolann igen vilket jag inte alls ser fram emot, men det är bara tre veckor sen är det påsklov. Sen är det inte alls långt kvar tills jag fyller 18 år och mamma och jag ska åka till London tillsammans och sen är sommaren här, ååh jag längtar så mycket. Den här sommaren kommer verkligen bli annorlunda mot alla andra, två månader på Sandhamn tackar man ju inte nej till!
 

RSS 2.0