I don't want hold you if you want to go


Långhelg

Godmorgon! Bloggar direkt från mobilen då jag inte har tillgång till någon dator nu. Idag går jag i skolan till 14.30 och ikväll har min skola öppet hus, men jag behöver inte vara där så vi tjejer ska gå till Thaien istället och äta och mysa, vi behöver vara tillsammans nu. Efter det går jag hem till Mattias och sover där eftersom vi är lediga imorgon, as skönt! Igår överraskade vi Sofie med fika och presenter, det var jätte mysigt och hon blev jätte glad, träffade Mattias en stund efter det också.


Onsdag 30 januari

 
Godmorgon! Sitter på en samhällslektion just nu och letar argument mot kvotering. Idag fyller en av mina bästa och närmsta vänner Sofie 18 år, stooort grattis till henne! Håller även tummarna för henne då hon ska göra en speciell grej idag. Idag kommer jag vara i skolan till ca 14.30 och efter det får jag se om jag åker hem till Mattias en stund, får också se om vi tjejer ska hem till Sofie ikväll och gratta henne lite. Jag tog även bort inlägget om frågestunden då jag inte tyckte det var speciellt roliga frågor som kom upp och en fråga som bara var sjuk, hur orkar människor egentligen?

På bättringsvägen

Godmorgon! Mår mycket bättre nu än vad jag gjorde igår, så förhoppningsvis är jag på bättringsvägen. Idag ska jag bara ligga i sängen och se Gossip Girl, kan inte sluta kolla. Vill också åka på a-lags matchen ikväll så ska vila upp mig så att jag kan åka och se den. Får se hur jag gör med frågestunden, så tråkigt när folk inte kan vara seriösa. Vet inte om jag har kvar den eller om jag tar bort den. Verkar också som att det inte går att ladda upp bilder, får testa lite senare om det kanske funkar då. 
 
 

Bekännelser

Jag har alltid velat ha bruna ögon.
Jag älskar flädersaft.
Jag har bara drömt mardröm en gång i hela mitt liv.
Jag är sjukt tacksam över att jag har världens finaste vänner.
Förstår mig inte på folk som alltid ska lägga sig i andras liv, typ folk dom inte känner.
Hatar folk som leker dumma, att dom inte förstår osv, bland det värsta jag vet.
Jag hatar att vänta på saker, typ att vänta på någon man ska träffa. 
Jag är en riktig tidpessimis, är hellre på plats 15 min innan än att komma 10 min försent. 
Jag längtar ihjäl mig efter att få göra min andra tatuering. 
Jag är pinsamt ovig. 
Verkar som att folk som inte känner mig tror att jag är värsta bitchen, men jag är jätte snäll. 

Te & Gossip Girl

 
Godmorgon! Däremot är inte min morgon så bra, vaknade imorse och mådde ännu sämre än igår. Men ändå så är jag i skolan, ska däremot gå hem efter min nästa lektion. Ska hem och ta det lugnt, dricka te och se på gossip girl. På torsdag har vi öppet hus i skolan och på fredag är jag ledig, super skönt! Måste se till att bli frisk till helgen!

Summer where are you?


Gårdagen

Igår åkte jag, Fanny och Josefin på en lokalfest som en gammal klasskompis hade, där även Sofie och Matilda var. Grattis till henne som fyller 18 år idag! Det var inte så jätte kul där så jag drog hem rätt fort eftersom jag var sjuk också. På hem vägen träffade jag några vänner som jag stod och snackade med ett tag innan jag kom hem runt halv två tiden. Kollade lite på Gossip girl innan jag somnade som en stock. Vaknade vid 10 tiden idag och kunde knappt andas genom näsan, har blivit jätte förkyld och hostar och har feber. Får se om jag går till skolan imorgon eller om jag stannar hemma. 

New in

 
Här är en bättre bild på sjalen jag beställde, älskar den! Den kommer att användas mycket i vår och sommar för att pigga upp lite outfits. För er som undrar så kommer den från uffesakerochting.se

Powernap

Jag idag.

 

Hejhej! Ligger hemma hos Fanny i soffan just nu, har precis tagit en powernap på ca 30 min så nu känner jag mig lite piggare. Tidigare var vi i Kvarnängshallen och såg på några vi känner spela fotbollscup sen åkte vi hem till Fanny och åt middag med Amanda och Stefan, och nu ligger vi här och väntar på några vänner. Igår efter matchen, som dom förresten vann med 4-3 åkte jag hem till Mattias och sov där, mysigt. 


Hockey

Hej på er! Sitter i bilen på väg till Farsta just nu med pappa, Fanny & Matilda. Självklart ska vi kolla när Nynäs a-lag möter Farsta, som förresten ligger sist. Hoppas på en spännande match. Skulle egentligen åkt till Heron city med Mattias men eftersom att han är så pass sjuk så skippade vi det idag och tar det någon annan dag istället. Åker däremot och sover hos honom efter matchen. Juste, fick min sjal med dödskallar som jag beställde i förrgår. Lägger upp en bild imorgon.


Fredag 25 januari

 
Godmorgon! Äntligen är fredagen här, som vi har längtat. Tyvärr har jag gått och blivit sjuk men det stoppar inte mig. Är i skolan nu och slutar runt 3 tiden, efter det åker jag hem till Mattias som är sjuk, stackarn. Får se om vi åker till Heron och ser på bio ikväll eller om vi bara ska stanna hemma. Är sugen på att se hockey med lite vänner ikväll, men får se hur det slutar. Nu ska jag fortsätta med arbetet, vi hörs senare!
 

Wanted

Saker jag vill ha just nu. Har varit sjukt sugen på ett par vita jeans ett bra tag nu men har aldrig tagit tummen ur röven och letat efter ett par, när studiebidraget kommer är det det första jag ska göra. Sjalen med döskallar har jag redan beställt så den kommer vilken dag som helst (inte den på bilden). 

 

Godmorgon / sjuk

Godmorgon! Vaknade idag och kände mig inte alls pigg för att gå till skolan. Har världens huvudvärk och har börjat få ont i halsen, så det blir en dag hemma för mig. Ska bara ligga i sängen, kolla på Gossip girl och dricka te hela dagen. Vi hörs lite senare, puss. 

Onsdag

Bilder från tumblr. 
 
Hej på er! Har suttit ett tag och fixat med designen men är inte helt hundra nöjd än, får fixa mer imorgon. Åkte till gymmet efter skolan idag med Fanny och körde ett magpass på lite mer än en timme. Ska hoppa in i duschen strax och efter det får jag se om jag åker till Mattias och sover eftersom att vi fick sovmorgon imorgon. 

Byte av blogg

Hej på er! Bestämde mig för att byta bloggdomän då jag inte gillar nattstad längre, dom har alldeles för mycket reklam och jag vill ha det stilrent och snyggt. Designen kommer självklart att fixas till senare under dagen när jag får mer tid.

RSS 2.0