Vin och middag

Hej på er! Har precis gjort mig iordning så nu ser jag ut som en människa igen. Igår skulle jag egentligen åkt på hockey med det blev ändrade planer så jag åkte hem till en vän och hade det väldigt trevligt under hela kvällen. Fick skjuts hem av Agnes runt två tiden, tack så jätte mycket! Ikväll kommer tjejerna hit och vi ska dricka vin och laga mat, jätte mysigt. Senare kommer våra favorit killarna hit och gör oss sällskap, det var så länge sen vi gjorde något med dom så det ska bli väldigt kul. Nu ska jag strax gå och möta Emma, vi hörs senare! Har tyvärr inga bilder att lägga upp vilket gör det lite tråkigt att läsa, men det ska bli ändring på det.

Nu är jag tillbaka

Hej på er! Jag ber om ursäkt för att det inte har blivit någon update på ett bra tag men det har hänt lite saker som gjort att jag grävt ner mig och bara velat stänga av omvärlden. Jag vill bara tacka mina vänner för att dom alltid finns där och ställer upp för mig när jag behöver dom, kärlek till er. Jag tycker det är lite skumt när folk alltid ska ta ens rester, jag förstår inte riktigt det där.. Iallafall så har det inte hänt speciellt mycket sen sist jag uppdaterade, har varit på några hockey matcher och i lördags var jag, Emma och Josefin på en 18-års fest. Känner egentligen inte alls för att blogga över huvudtaget men det är väll bara att sätta igång igen. Kommer däremot inte komma upp något inlägg ikväll då jag inte har tid.

Friluftsdag

Hej på er! Har haft en jätte mysig och rolig dag med klassen idag. Vi började med några lektioner i skolan innan vi begav oss ut mot fjättern (tror jag det var?) på långfärdsskidor. Har ett jätte roligt minne från förra året när vi åkte långfärdsskidor, däremot kissade jag på mig av skratt den gången.. men kul hade vi! Idag åkte vi däremot lite längre vilket kommer kännas i kroppen imorgon då det är så otroligt bra träning. Vi grillade korv och hade det allmänt mysigt och trevligt innan vi fick åka hem igen. Kom hem och la mig i ett varmt bad och nu sitter jag här. Tänkte göra lite mat och kolla några Gossip Girl avnitt innan jag ska sova. Imorgon har jag sovmorgon och på kvällen får jag se om jag ska träffa Mattias eller åka på hockey. Har tyvärr inga bilder från idag..

Bekännelser

Det värsta jag vet är folk som ljuger.
Jag är alltid rädd för att göra fel.
Mitt humör är och har varit som en bergodalbana på senaste tiden.
Det finns så mycket jag skulle vilja skriva av mig men det är inget jag vill dela med mig av till er.
Jag har världens finaste vänner.
Älskar att ha nytvättat hår, fettigt hår är bland det äckligaste som finns. 
Jag fick världens roligaste sommarjobb igår, är jätte glad för det!
Jag tycker att en person som luktar gott automatisk ser bättre ut än en som inte gör det. 


Sommarjobb

Två random bilder från i somras. 
 
Hej på er! Gick i skolan till ungefär halv 3 och efter det åkte jag och Fanny in till Stockholm på en arbetsintervju. Vi fick jobbet och är super glada, ska bli så otroligt kul och spännande. Vi kommer jobba på ett café i sommar på Sandhamn, ååh är så glad att jag fick det! Känns otroligt skönt att ha det där fixat nu i god tid så att jag slipper stressa med det i sista sekund Kom hem för ett tag sen och ska lägga mig i sängen och kolla på Gossip Girl. Ska försöka att somna lite tidigare idag så jag är pigg och utvilad imorgon när vi ska ha friluftsdag med klassen. I måndags beställde jag även en vit Iphone 5 så håller tummarna på att den kommer imorgon. 

Tisdag 5 februari

 
Hej på er! Äntligen är tisdagen snart över och vi närmar oss helgen, har däremot inga planer men det ska bli så skönt att få sova ut. Har precis ätit middag, tror pappa tappade pepparburken i maten för det gick knappt att äta för att det var så starkt. Skolan idag flöt på bra, slutade vid 15 tiden och kom hem och la mig i sängen framför Gossip Girl, är helt beroende, kan inte sluta kolla! Somnade i nån timme innan pappa kom hem och väckte mig.. Ikväll står hockey på schemat som vanligt, ska bli kul. 

Bekännelser

Jag har ett ärr i mitt ögonbryn.
Jag blir irriterad på folk som aaalltid ska tycka tvärt emot andra. 
Den bästa bok jag läst är 50 shades of Grey!
Tycker inte alls det är speciellt snyggt med piercingar i ansiktet, om man inte passar jätte bra i det!
Det första jag gör när jag vaknar är att kolla instagram, facebook och twitter
, alltid i samma ordning.
Jag ska på en arbetsintervju på onsdag och är jätte nervös!
Det bästa jag vet är att sova med någon.
Förra vintern kissade jag nästan på mig av skratt, det var riktigt nära!
Tycker det är så jobbigt när folk blir irriterad över småsaker. 
Jag älskar att retas.

Black & White


Måndag 4 februari

Hejhej! Det var riktigt tufft att komma upp imorse, har börjat snoosa jätte mycket vilket är skit dåligt, vill inte att det ska bli en vana. Sitter på textkommunikationen just nu, slutar runt 15 tiden idag om jag har tur och efter det ska jag ner till centrum med mamma och köpa lite saker. Ikväll ska jag inte göra nånting, tänkte egentligen träna idag efter skolan men eftersom att jag fortfarande är sjuk så struntar jag i det då jag inte vill bli mer sjuk.

Ny mobil

 
Imorgon ska jag beställa en ny mobil eftersom att min knappt fungerar längre. Min hem knapp har inte funkat på flera månader och för ca två månader sen la min kamera på framsidan av. Men jag har ett problem, jag kan inte bestämma mig om jag ska köpa en vit Iphone 5 eller en någon vit Samsung galaxy. Eftersom att jag har haft en iphone nu i snart två år och jag trivs så otroligt bra med lutar det nog åt att det blir en Iphone 5, även om det skulle vara kul att testa på något nytt. 

3 februari 2013

Två bilder från weheartit.com
 
Hej på er! Har verkligen varit super dålig uppdatering den här helgen men har haft fullt upp. I fredags var jag med tjejerna hos matilda och drack. Kom förbi lite annat folk också vilket var jätte kul, men jag kan väll säga att det var en person som förstörde min kväll lite, men det fick mig inte på dåligt humör. Kom hem vid 04 och somnade på en gång. I går, i lördags tog jag det lugnt hela dagen innan jag och Mattias åkte till Heron City och kollade på bio, jätte mysigt och sen sov han hos mig. Idag har jag inte gjort nånting annat än att jag var på Ica en snabbis och köpte lite gott och sen har jag legat i sängen och kollat på Gossip Girl hela dagen. Såg även i mitt horoskop att det stod att mina mest romantiska dagar under februari var igår och idag vilket kan stämma ganska bra!

Fredag Fredag Fredag

Äntligen är fredagen här, som jag har längtat! Ligger i sängen just nu och har kollat lite på Gossip Girl och tagit en powernap på ca 30 min. Ska gå upp och äta lite och senare börja fixa mig, ska hem till Matilda ikväll med tjejerna och dricka lite vin osv. Får se om det dyker upp mer folk också, skulle vara kul. Igår var jag som sagt på Thaien med tjejerna och hade det jätte mysigt, vi satt och snackade om allt som hänt och efter det gick jag hem till Mattias och sov där, kom hem vid 14 tiden idag. 

RSS 2.0